Zimní příprava zahájena

07.12.2015 11:27

Po krátké pauze začali Hroši s zimní přípravou . Ta probíhá střídavě v hale Spartaku , tělocvičnách 2.ZŠ, táborském bazénu a do konce roku je zaměřena na nabírání fyzické kondice , u žákovských kategorií pak i o koordinační cvičení a hry. Kladem je vysoká účast hráčů a velice zodpovědný přístup všech zúčastněných. Od nového roku pak začne herní příprava,kdy přidáme sobotní pálící tréninky. Díky vstřícnosti vedení 1.ZŠ budou nainstalovány dvě klece a věříme, že to bude mít velký přínost pro naše hráče.

K 30.11. 2015 byla uzávěrka přihlášek do soutěží ČSA na rok 2016. Hladoví Hroši v příští sezóně obsadí 5 kategorií, kdy k stávajícím mužům,2.ligy juniorů,extraligy kadetům a 2.ligy žákům nově zahrají svou soutěž Tee-ballisti, což je kategorie hráčů 6-10 let. Velice pozitivní zprávou po vyhodnocení přihlášek byla výzva ČSA pro muže s nabídkou postupu do 2.ligy . Ač nám postup unikl v posledním zápase finálového turnaje, uvolněné místo nám bylo nabídnuto  s ohledem na výsledek 3.ligy. To slibuje spolu s extraligou kadetů velice kvalitní soft v příštím roce u Kozskáče a dodatečně splněný krok v naší koncepci.

V příštím roce nás pak čeká velice významná událost, kterou je 30 výročí založení klubu. Celý rok se ponese v duchu těchto oslav , přinese mimo jiné obnovu Baťova poháru a v únoru druhý ročník halového turnaje žáků.

Prioritou pro Hrochy zůstává koncepční práce s mládeží a výchova mladých hráčů a hráček. Rádi by jsme do našich řad získali více dívek , aby jsme byli schopni obsadit samostatnou kategorii a postupně vybudovali i ženský tým, který má v Sezimově Ústí velkou tradici.

Těšíme se do nového roku který pro nás bude další velkou výzvou.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.