Základní část dohrána, mužský tým nyní čeká nadstavba

23.07.2020 13:39

Osm zápasů během šesti dnů. To bylo menu na závěr základní části. I když se nepodařilo ani jeden zápas vyhrát, v některých utkáních jsme nebyli o moc horší než soupeř. Tyto zkušenosti nyní můžeme zúročit v nadstavbě.

14. 7. Hladoví Hroši – Spectrum Praha 3:10, 6:11

    Velmi dobrý útok v obou zápasech. Škoda obrovského množství běžců nechaných na metách a někdy i zbytečných chyb v obraně. Právě Spectrum bude jedním z našich soupeřů ve spodní části nadstavby.

17. 7. Hladoví Hroši – Hroši Havlíčkův Brod 0:6, 1:11

    To, že proti nejlepšímu evropskému nadhazovači Michalu Holobrádkovi se budeme prosazovat těžko, bylo jasné. Je jen škoda, že jsme se ani proti druhému nadhazovači soupeře neprosazovali výrazněji.

18. 7. Hladoví Hroši – Painbusters Most 3:12, 2:15

    Soupeř nás přepálil. Hlavně ve druhém zápase, kdy hned v první směně skóroval po nechytaných odpalech osmkrát.

19. 7. Hladoví Hroši – Žraloci Ledenice 3:10, 0:15

    Obhájce titulu jsme v prvním zápase potrápili, i když tomu výsledek moc neodpovídá. Kromě druhé směny, kdy jsme dostali sedm bodů, byl zápas poměrně vyrovnaný. Ve druhém utkání soupeř již ukázal své kvality.

Pouze jedna výhra v základní části je málo. Na druhou stranu není potřeba panikařit. Nyní je čas si odpočinout a o víkendu 8.–9. 8. začíná nadstavba. Našimi soupeři v tabulce budou týmy Spectrum Praha, Joudrs Praha a Radotín Tunnellers. Systém bude každý s každým dvakrát doma a dvakrát venku. Poslední dva týmy si to poté rozdají o setrvání v nejvyšší soutěži na tři vítězné zápasy. Nejlepší postavení si přenáší se sedmi výhrami Spectrum, následují Joudrs se šesti, Radotín s dvěma a náš tým s jednou výhrou.

První zápasy odehrajeme 8. 8. v Praze na Joudrs, v neděli nás poté bude čekat doma tým Tunnellers.

Jan Čech

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.