Softball při konci srpna

25.08.2021 13:34
Muži v Extralize po základní části předposlední
 
Předminulý víkend skončila základní část soutěže. Doma jsme přivítali vítěze základní části Locos Břeclav a poslední mistry – Hrochy z Havlíčkova Brodu.
 
Hladoví Hroši – Locos Břeclav 2:4, 16:17 (11 směn)
V prvním zápase rozhoduje hned první směna, když soupeř dává všechny své body. My snížíme, ale víc už se nám proti velice dobře házejícímu Osičkovi nepodaří. Za náš tým předvedl velmi dobrý výkon na nadhozu Patrik Malovaný.
Co se dělo v druhém zápase, to by vydalo na několik stránek. Vedeme 8:1, pak dostaneme snad na dvacet nadhozů 9 bodů a prohráváme. A hned si bereme vedení zpět, soupeř okamžitě srovná. Po sedmé směně je stav 13:13, to už jsou tři směny na nadhozu obou týmů nadhazovači z prvního zápasu. Dvě nastavené směny, nula bodů. V desáté směně pálí na plné mety Hanzal za dva body a podaří se nám dotlačit ještě jeden. Soupeř však v dohrávce pálí tříbodový homerun a pokračujeme. Nakonec v 11. směně Břeclavští šťastným odpalem přes vnitřní pole stahují vítězný bod.
 
Hladoví Hroši – Hroši Havlíčkův Brod 3:10, 0:10
Poslední mistr přijel sice bez své největší hvězdy, nadhazovače Holobrádka, ale ani tak nám nedal moc nadějí a oba zápasy byly zhruba od třetí směny plně v jeho režii. Nám se nepodařilo navázat na velmi dobré výkony na pálce ze sobotního druhého zápasu.
 
Nyní následuje nadstavba, ve které nastoupíme právě proti Havlíčkovu Brodu, Spectru Praha, Tunnellers Radotín a Plzni.
Hned další víkend pokračovala soutěž juniorů. Doma jsme přivítali Havlíčkův Brod a v neděli jsme jeli na "výlet" do Mostu. Ani jeden zápas bohužel nevyšel a vraceli jsme se tedy s bilancí 0:4.
Bezprostředně po víkendu začal v Praze na Eagles a Joudrs tradiční svátek mužského klubového evropského softballu, tedy SuperCup. Z našeho týmu se představí Bartoloměj Řízek, Robert Hanzal a Jan Čech – všichni v dresu belgického vicemistra Deurne Spartans. V dresu české U23 pak reprezentuje Adam Bočánek.
 
Tento týden se také pořádá dětské soustředění našich dětí, které je již v plném proudu.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.