Sezónu zahájili žáci a junioři

08.06.2021 11:14

Týden po mužích začali své soutěže také junioři a žáci. Tentokrát se však příliš nedařilo, nicméně jsme stále teprve na začátku.

Junioři zavítali v pátek na předehrávku do Havlíčkova Brodu a v sobotu se utkali doma s Mostem. K týmu se před startem soutěže připojili tři hráči z pražského Spectra a další z Trhových Svinů. Výhru ani jeden zápas nepřinesl, alespoň některé části zápasů ale nevypadaly tak zle, jak napovídá skóre (s Havlíčkovým Brodem 0:2 a 1:7, s Mostem 4:24 a 0:11).

Žáci si užili první hrací víkend v domácím prostředí, v sobotu v Táboře a v neděli u Kozského potoka. V konkurenci dalších tří týmů sice ani jednou nezvítězili, ale semifinálová prohra s Radotínem 3:5 a další smolná s Plzní v zápase o třetí místo 12:13 už ukázaly, že se můžeme v nadcházející části prezentovat pěknou hrou.

Tento víkend pokračujeme a bude toho hodně. Muži A jedou do Prahy ‒ v sobotu na Joudrs, v neděli na Spectrum ‒ a budou chtít uhrát co nejlepší výsledky. Muži B pořádají v Táboře druhé kolo 3. ligy a budou si chtít vylepšit reputaci po prvním víkendu v Příbrami. Kadeti a jejich druhý turnaj jdou na programu u Kozského potoka a mladíci budou obhajovat druhé místo z prvního turnaje. A první turnaj čeká naše nejmenší, kteří v neděli vyrazí do areálu v Praze-Bohnicích.

 

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.