První krok splněn

17.10.2015 22:15

Poslední hrací víkend sezóny 2015 patří kadetům a jejich finále MČR. Třídenní déšt poznamenal hřiště pražských Joudrs značným způsobem a celý program se opozdil z důvodu přípravy a odvodnění hřišť. Domácí pořadatelé odvedli dobrou práci a Hladoví Hroši nastoupili k prvnímu utkání s Bobry z Chomutova, s kterými se v podobné sestavě potkali v minulém týdnu na Interpoháru v Sezimově Ústí. A začali pěkně z ostra. Perfektní hra v poli a důraz na pálce vyprovodil severočechy po čtyřech směnách rozdílem 11:0.

Druhý zápas naservíroval Hladovým Hrochům hráče Lednice s kterými prohráli rozhodující zápas kvalifikace po hrubé chybě rozhodčího. První směna přinesla dva erory a vedení extraligového týmu 3:1. Druhá už byla v plné režii Hladových Hrochů a line up se točil jak na kolotoči. Opět rozdíl po 4. směně, 16:3 a jistota prvenství ve čtvrtfinálové skupině a postup do nedělního play off.

Poslední zápas proti Ledenici byl jen formalitou a Hroši pustili do hry lavičku. Po prvních dvou divokých směnách a stavu 8:8 se rozházela dvojka na prkně Patrik Malovaný, hráči se znovu zkoncentrovali a v pohodovém tempu zvítězili 13:8.

V semifinálové skupině došlo k překvapení, když Most podlehl domácím Joudrs a v neděli ráno se postaví ve čtvrtfinále proti Hladovým Hrochům.

První krok naši hráči splnili velice sebevědomě a těšíme se na ranní zápas, který nás může posunout do bojů o medaile.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.