Muži ze severu Čech výhru nepřivezli

04.08.2021 13:27
Bez dvou hráčů základní sestavy a se stejným počtem nováčků vyrazilo áčko do Mostu a Chomutova. Výhry jsme se nedočkali, ale oba dny jsme dokázali uhrát dva vyrovnané zápasy.
 
Painbusters Most – Hladoví Hroši 6:5, 7:0
V prvním zápase se na kečrovi poprvé v dospělé kategorii představil Roman Vrána, který odchytal celý zápasu Janu Čechovi. Soupeř hned v první směně dvakrát skóruje, my kontrujeme dvoubodovým HR a v pětce jdeme do vedení. Domácí otočí a jsme jeden out od prohry. Řízek sice homerunem srovná, ale Most si výhru vzít nenechá a v dohrávce zápasu rozhoduje o vítězství. Ve druhém utkání už se nám proti staršímu z bratrů Buchnerů nedaří a poměrně jasně prohráváme. V druhém utkání si odbyl premiéru druhý z nováčků – Adam Petrák.
 
Beavers Chomutov – Hladoví Hroši 4:3, 8:1
Proti loňským finalistům nejprve nepřeje počasí a vypadá to, že budeme muset přijet znovu. Nakonec ale domácí dají hřiště do pořádku a můžeme hrát. V prvním zápase se daří Malovanému s Řízkem držet naše šance vysoko a v jednu chvíli jsme dokonce tři outy od výhry. Soupeř ale srovná homerunem a ještě v téže směně zápas otočí. Poslední zápas víkendu už se nám na pálce nedaří tolik, ale obrana drží a dostaneme se alespoň do šesté směny.
 
Soutěže se tedy opět rozběhly a nás čeká příští víkend zase extraliga, tentokrát juniorská. V sobotu od 16 a 18 v Ledenicích, odveta druhý den od 11 a 13 u Kozského potoka.
Extraliga mužů poté pokračuje další víkend, kdy doma přivítáme Locos Břeclav a poslední mistry, Hrochy Havlíčkův Brod.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.