Muži zahájili dvěma výhrami

01.06.2021 11:18

Začínáme s nováčkem letošní Extraligy se Slavií VŠ Plzeň, kt. se po několika letech vrací do nejvyšší soutěže

Konečně začala Extraliga. V sobotu jsme měli volný den a v neděli přivítali Plzeň. Nutno podotknout, že k ideální sestavě máme ještě daleko, a když se navíc přidal kapitán s obyčejnou nemocí a zkouška on-line na VŠ pro Ondru Koubu, bylo to ještě horší. Ale zvládlo se.

 

Hladoví Hroši – Slavia Plzeň 7:4 a 17:6

Po opatrném začátku, kdy dotahujeme po bodíku, jdeme do vedení ve třetí směně. V páté, kdy soupeř srovná, okamžitě odpovídáme třemi body a zápas v pohodě dokončíme. Velice dobře si na nadhozu celý zápas počínal Patrik Malovaný.

Do druhého zápasu jde na prkno Adam Bočánek a až do dohrávky šestky je všechno v pohodě. Z obou stran se hodně pálí, ale body přibývají na naší straně s výjimkou plzeňského sólo homerunu. Bohužel v dohrávce šestky, kdy jsme byli jeden out od konce zápasu, dostáváme 5 bodů a je z toho malé drama, ale jen na chvilku. V sedmičce dáváme sedm bodů a tím definitivně rozhodujeme o vítězství.

Sestava: Bočánek, Malovaný, Řízek, Štrouf, Tomeček, Kouba, Hanzal, Pavolka, Švec, Sýkora a Čech.

 

Třetí liga:

Sezonu zahájili i muži B, kterým se ale v Příbrami nedařilo a všechny čtyři zápasy prohráli. Kadeti byli naopak úspěšní a na prvním turnaji v Plzni skončili druzí.

Další dva týmy zahájí své soutěže příští víkend 5.-6.6.2021. Žáci se představí v domácím prostředí v sobotu na Komoře a v neděli U Kozského potoka. Junioři zahajují Extraligu již v pátek v Havlíčkově Brodě a v sobotu se představí doma v Sezimově Ústí proti Painbusters Most.

/Jan Čech/

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.