Muži v polovině soutěže

23.05.2016 17:05

O víkendu proběhla další dvě kola druhé nejvyšší soutěže mužů. Ke Kozskáči v sobotu zajel lídr soutěže, Klackaři z Kostelce nad Orlicí a potvrdil roli favorita. Domácí oslabeni o 4 hráče základní sestavy nezachytili v obou utkáních začátek a v první směně soupěř odskočil a pak pohodlně držel náskok. Velký rozdíl byl na pálce, kde jsme nedokázali čelit nadhozu soupeře a nedokázali jsme sunout lineup a sbírat body. Obě utkání skončila rozdílem v páté směně 1:12 a 1:13.

V neděli navštívil hřiště domácích Pasos Pardubice, loňský finalista soutěže, který letos pomaleji nabírá obrátky. V prvním utkání domácím opět utekl začátek a hrozivá první směna 1:9, kdy většina bodů padla na dva auty a školácké chyby. Hosté pak už jen kontrolovali výsledek do konečných 4:14 v páté směně.

Druhý zápas už domácí začali lépe, po dvou směnách vedli 6:0 a Standa na prkně držel pálkaře Pasosu na uzdě. V páté směně se hosté dostali do tlaku, kterým snížili na 6:5. Domácí si ale už nenechali vítěztví vzít a v sedmé směně se zadní pole podělilo o tři auty chycenými ze vzduchu rovným dílem.Vítěztví  7:5 alespoň trošičku vylepšilo náladu po divokém víkendu.

Soutěž se dostala do své poloviny a Hroši drží lichotivé 4 místo. Tým musí zapracovat na druhém nadhozu, Standa Straškrába ukazuje , že je jasnou jedničkou a pokud je na prkně, vítězíme. Vnitřní pole není i vinou zranění a studijních povinností ustálené a podává střídavé výkony. Zadní pole je velice kvalitní. Na pálce tým podává střídavé výkony a je třeba zvýšit intenzitu pálení na treninku. Veřme, že na konci soutěže budeme držet 4 příčku, zajišťující playoff nebo i lepší.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.