Muži sahali po 4 výhrách

24.04.2017 09:05

22.4. zahájili muži prvním kolem 2.ČSL. Ke Kozkému potoku zavítal tým pražských Joudrs. Počasí moc softballu nepřálo, zima a déšť nás trápil celý den a slunce vysvitlo až při závěrečné úpravě hřiště. Lépe se s náročnými podmínkami vyrovnali domácí . Patrik Malovaný předváděl solidní výkon na prkně a dobrou podporou obrany povolil hostům tři doběhy. Hroši pravidelně skorovali v každé směně až na konečných 10:3. Homerun vystřelil za plot Barry Řízek.

V druhém utkání nastoupil na nadhozu Adam Bočánek a zápas měl podobný průběh. Hroši ho ukončili v páté směně rozdílem 12:2. Vzhledem k počasí to bylo vysvobození pro všechny zúčastněné.

V neděli se Hroši utkali s loňským finalistou soutěže, Kotlářkou Praha. Před 14 dny potkali stejného soupěře na poháru ČSA a zvítězili 8:5. Zápas začal opět Patrik Malovaný na prkně a až do šesté směny si vedl skvěle a nepustil spolu s obranou hosty ke skórování. Domácí v první směně skórovali jednou a ve čtvrté dvěma body a ujali se vedení 3:0. V šesté směně Kotlářka nasadila k mohutnému náporu a dostala se do vedení 4:3, které podpořila ještě jedním bodem v poslední směně. Domácí tak potřebovali 3 doběhy k vítěztví. Kuba Tomeček singlem obsadil metu, Barry Řízek se na BB dostal také na metu a pálku se postavil Adam Bočánek. Krásným linedrivem poslal míč přes devítku do zadního pole a byl z toho walk off inside park homerun. 

Ve druhém zápase hosté bodovali v první směně a ujali se vedení 2:0. Domácí odpověděli  dvěma body v první a jedním ve druhé směně.  Pak až do páté směny kralovaly obrany . V té šli hosté do vedení 4:3 , ale domácí po mohutném útoku otočili na 7:4. Šestý ining bez bodů a dva auty dělili domácí od 4 vítěztví. Kotlářka ale na pálce zabrala a 5 doběhy otočila výsledek na svou stranu. V dohrávce už se domácím podobný kousek jako v prvním zápase nepovedl a podlehli 7:9.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.