Muži přivezli 4 výhry z venku

09.05.2017 06:58

Po úspěšné sobotě se muži přesunuli z Radotína na pražské Tempo, kde hraje své zápasy PV Praha. Povzbuzeni vítěznou sobotou  nasadili muži s Adamem na nadhozu  pro domácí laťku velmi vysoko. Pravidelným bodováním v každé směně a velice kvalitní hrou v obraně došel výsledek před dohrávkou šesté směny do stavu 10:0 pro hrochy. Domácí však odvrátili ukončení zápasu rozdílem dvěma doběhy . Sehranost týmu Hrochů ukázal třetí aut této směny , kdy po dlouhém odpalu domácích k plotu do rohu pravého pole Hroši zahráli ukázkový aut po ose Devča, Kuba Bóča a Barry , který si vychutnal běžce na domácí metě. V závěrečné směně upravili Hroši na konečných 12:6.

Druhý zápas za příjemného počasí pokračoval v naprosto totožném scénáři. Na prkně vystřídal Adama Patrik a hosté měli utkání plně pod kontrolou. Body na scoreboardu postupně naskákali až do stavu 14:4 před dohrávkou šesté směny. Hroši ale opět neudrželi deseti bodový rozdíl a domácí posunuli zápas do sedmé směny. Ta už byla pouhou formalitou  a hráči ze Sezimova Ústí završili úspěšný víkend výsledkem 18:7. 

Po 8. kolech soutěže jsou Hroši na druhém místě s bilancí 7:1 za Pasos Pardubice, kteří ještě neokusili hořkost porážky. A právě do Pardubic zavítají Hroši v následujícím hracím víkendu 20-21.5.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.