Muži neúspěšní

06.07.2016 15:35

První prázdninový víkend ukončili Hroši první polovinu roku čtyřmi zápasy 2.ligy. Při plném bodovém zisku mohli pomýšlet na playoff, což by premiérové účasti v soutěži byl velký úspěch. V sobotu zavítali ke Kozskému potoku hráči PV Praha. První zápas byl velice vyrovnaný. První tři směny ovládli domácí a hlavně po chybách se ujali vedení 5:2. Pak ale hosté přiložili pod kotel a pravidelnou porcí bodů otočili výsledek před dohrávkou šesté směny na 5:8. Domácí v dohrávce zabrali a před poslední směnou otočili na 10:8. Pražané srovnali a v dohrávce se domácím nepodařilo získat vítězný bod. Rozhodnout musel až druhý tiebreak a vítězný doběh Kuby Tomečka  na wildpich. 

Ve druhém zápase začali hosté náporem a ujali se vedení 4:0. Domácí trpělivou hrou obrátili stav a po páté směně vedli 6:4 a  měli utkání pod kontrolou. Bohužel šestou směnu načali errorem na první metě a dovolili soupěři vrátit se do utkání. Ten šanci využil a během dvou směn nasázel domácím 8 bodů a vítěztví už si nenechal vzít. Se 7 errory na straně domácích to byla darovaná výhra.

Na nedělní klání dorazili borci plzeňské Slavie. Slabší nadhoz dával naději na dobrý výsledek, ale soupěř si přivezl výbornou pálkařskou formu a domácí v obou zápasech stačili vzdorovat jen do půlky utkání. Plzeňští nasázeli dvatřicet bodů za dva zápasy a zaslouženě si odvezli dvě výhry.

Pro domácí víkend 1:3 znamená konec nadějí na play off.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.