Muži na výjezdu v Praze

14.06.2016 10:08

Muži zavítali k dalšímu pokračování druhé ligy do Prahy. V sobotu je čekala Kotlářka s kterou se doma rozešli smírně . Hroši odjížděli  bez zraněných hráčů základního lineupu Tomečka, Kaliny, Maliny a zaneprázdněných Štefla a Vodáka. Naopak svou premiéru ve druhé lize si odbyl Jirka Janota. Oba zápasy měli podobný průběh , kdy Hroši neustále dotahovali minimální náskok domácích. Na prkně podali velice kvalitní výkony oba nadhazovači, jak Standa Straškrába, tak Martin Hudeček. Nakonec oba zápasy vyhráli domácí , 7:3 a 3:2 , díky většímu tlaku a zkušenosti na pálce. Obzvláště ve druhém zápase byli hosté blízko vítěztví, ale chybička v dohrávce šesté směny naše  naděje rozplynula. 

V neděli jsme zavítali na Joudrs v dost netradičním nedělním čase . První zápas začínal ve 4 hodiny za slunečného počasí. Na prkně skvěle pracoval Standa a po dvou směnách byl stav 0:0. Ve třetí trefili domácí homerun na krátkém plotě, aby hned ve čtvrté směně odpověděli Hroši velkým tlakem za 4 body. Po dvou bodech bylo utkání pro průtrž mračen přerušeno na hodinu a půl, aby bylo dohráno na druhém hřišti. Joudrs do šesté směny stačili vyrovnat, ale v 7 směně hosté kontrolovali vítěztví 3 body na 7:4. 

Druhé utkání začínalo až v pǔl osmé a domácí se po několika našich chybách ujali vedení 1:0. Pak začal dominovat Hudy a ničil Joudy svým pestrým nadhozem. Ve třetí směně  jsme šli do vedení 2:1 kdy Barry vystřelil míč až do Dejvic. Bohužel se hrálo na krátké ploty a byl z toho pouze dvoumetový odpal, což se na konci ukázalo jako rozdílové. Hudy dál ničil domácí nadhozem a do dohrávky 7 směny jsme drželi těsné vedení. Po dvou drobných zaváhaní jsme nechali domácí naplnit mety na jeden aut. Na prkno přišel Standa a druhý aut zahrál třemi strajky v řadě. Dva dole , následují další dva nadhozy, opět průšvihnuté strajky. Standa se připravuje na další (poslední ?) nadhoz, spojuje ruce, když do utkání nesmyslně vstupuje rozhodčí , bere si time out a dlouho se radí s hlavním. Pak upozorňuje na ilegal pitch a hra pokračuje. Další nadhoz odpal , zahraný bod , následuje passball a domácí vítězí. 

Zasloužené vítěztví Joudrs, udělali pro něj víc než mi. Návrat o půlnoci , Standa ve dvě ráno. Možná by stálo za zvážení, jestli nedělní pozdní odpoledne je vhodný termín pro tuto soutěž.

 

 

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.