Muži i junioři bez výher

08.07.2021 13:21

Ani jeden tým v nejvyšší soutěži nezvládl vybojovat o prodlouženém víkendu výhru. Muži jsou tedy před letní přestávkou na předposledním místě, junioři na posledním.

Extraliga mužů

Pro tento víkend Hroši posílili na nadhozu o Chrise Turnera. Dříve velice dobrý nadhazovač však dlouho kvalitní soutěž nenadhazoval – a bylo to znát.

Hladoví Hroši – Radotín 0:8, 1:7

Oba zápasy vypadaly dost podobně – první směna a čtyři a tři body v podání soupeřů. Nám se ani proti jednomu z nadhazovačů nedařilo prakticky vůbec.

Hladoví Hroši – Tempo Praha 0:12, 2:8

I když tomu neodpovídají výsledky, předvedli jsme o moc lepší výkon proti jednomu z nejlépe útočících týmů v lize.

Hladoví Hroši – Ledenice 8:15, 1:13

Nejsvětlejší okamžik posledních zápasů přišel v prvním utkání. Za stavu 1:9 se do toho opřel postupně každý v line-upu a najednou to bylo 8:9. Soupeř nám poté dvěma dlouhými homeruny udělil další lekci. Druhý zápas už se nám nepodařilo předvést podobný výkon.

Extraliga juniorů

Hladoví Hroši – Joudrs Praha 1:17, 4:14

V prvním utkání nastoupila mladší část sestavy, čemuž také odpovídal výsledek. Starší nastoupili v druhém zápase, tady již byla vidět velká únava z náročného víkendu, kdy to pro některé byl sedmý zápas za tři dny a třetí v jednom dni.

Hladoví Hroši – Snails Kunovice 3:14, 2:7

Obhájce loňského vítězství neponechal nic náhodě, nutno ale podotknout, že druhý zápas byl velice slušný, když jsme až do páté směny drželi stav 0:0.

Nyní přichází letní přestávka, mužům pokračuje soutěž poslední den v červenci, kdy vycestují na sever Čech – v sobotu do Mostu, v neděli do Chomutova. Junioři se poté první víkend v srpnu představí proti Ledenicím, v sobotu venku, v neděli doma. Přípravou pro oba týmy bude tradiční Baťův pohár, který je na programu 23.–25. 7. na domácím hřišti u Kozského potoka a v Táboře v areálu Komora.

Může jít o obrázek 1 person , playing a sport , standing a text

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.