Kouzelná sobota

25.10.2015 19:57

Předposlední říjnová sobota patřila dopalné Hladových Hrochů. A byla to kouzelná sobota. Po desáté se rozplynula mlha , slunce začalo čarovat , svařáček , groček  správné teploty , maminky napekly spousty buchet a to nejdůležitější, bohatá účast. Po prvotním rozkoukání začala přepalovaná  a bylo velice těžké přepálit pěnovým míčkem početné pole. Hra zkončila zaslouženou remízou. Následovalo posilnění v bufetu a nakupovací hodinka, kdy "Robur" otevřel softballový stánek za sedmičkou. Hodně hráčů zahájí příští sezónu s novými rukavicemi a pálkami :-)). Následoval sloupič 20 na 20. Děti autovali rodiče a rivalita byla cítit ve vzduchu. Devčův tým dominoval v poli i na pálce ale chvilkové zaváhání v dohrávce náhodně přehouplo vítěztví na stranu Václavova týmu.

Poté následovalo vyhlášení nejlepších hráčů sezóny. V žácích Michal Pavolka, kadeti Áda Bočánek a junioři muži Martin Hudeček.Ten také svým Homerunem zajistil pokračování dopalné na "Hiltoně" kde na nás čekal čuník . Slunce nás stále podporovalo, čuník se zvolna točil na ohni a Hroši vesele konzumovali.Rozebírala se celá sezóna, nešťastná brambora v kadetech, druhá liga mužů, posílení žáků i extraliga kadetů v přístím roce. Po šesté hodině jsme se přesunuli do salónku a pokračovali v družbě. Došlo i na týmový song kadetů a "Nafrněná" duněla salonkem. Poslední klání proběhlo na kuželně a opět vyhecovaný souboj Devčova a Václavova týmu. Určitě byla remíza. 

Z čuníka zbyly je kosti a za námi byla opravu povedená dopalná. Děkujeme všem hráčům za předvedené výkony, rodičům za podporu, sponzorům za rozkvět našeho fieldu a trenérům za trpělivost. A nezbývá než se těšit na sezónu další, ve které oslavíme 30 let naší existence.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.