Kadeti pátí

13.10.2016 07:25

Kadeti se zúčastnili finálového turnaje které se hraje jako MČR a je určeno pro týmy extraligy a první tři týmy druhé ligy. I přes sestup našeho týmu z extraligy odjížděli kadeti na turnaj s medailovými ambicemi. Klíčem k úspěchu bylo první utkání s týmem Mostu. To jsme zahájili velice dobře a po první směně jsme vedli 1:0. Adam Bočánek na prkně kraloval a do čtvrté směny byl stále stav 1:0. Čtvrtý útok zahajoval Adam Bočánek krásným odpalem do zadního pole, ale při doslajdování na třetí metu přejel a soupeř ho stačil vyautovat. Hned za ním byl  Víťa Bešeny vyautován po odpalu a snaze získat metu navíc. Místo vedení 2:0 byy dva auty,  následně soupeř vyrovnal a po passballu v páté směně získal vítězný bod. Soupeř dokázal na 2 hity v zápase  vedení udržet, po chybě na metách v šesté směně jsme nedokázali i přes 7 hitů soupeře porazit. Veliké zklamání . 

Druhý zápas ve skupině byl soubojem nadhazovačů. Po čtvrté směně byl stav 3:0 pro Havlíčkův Brod, kdy body soupeř udělal po našich chybách ve vnitřním poli. Po solohomerunu soupeře v páté směně jsme vyměnili nadhoz a Brod  toho využil a utkání ukončil rozdílem.

Další dvě utkání byla proti soupěřům z druhé ligy a ukázala výkonostní rozdíl mezi soutěžemi. I přesto, že jsme na prkno nasadili Roberta Hanzala, který je věkem ještě o kategorii níž, oba zápasy jsme  měli pod kontrolou a zvítězili 7:5 nad Spectrem a  12:2 nad Lednicí. V konečném pořadí jsme obsadili 5. místo.

Naši boci mají nyní  šanci na reparát v juniorské kategorii kdy cesta do bojů o medaile opět vede přes utkání s Mostem. Ondra Kouba a Patrik  Malovaný se jen z kaučů prohodí na hráče a budeme věřit .

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.