Junioři skončili třetí na druhém turnaji

13.07.2020 12:08

Bez prvního nadhazovače vyrazili junioři na druhé kolo ligy do Kadaně. Několik malých chyb, ať už v poli, či na pálce, je nakonec stálo pouze postup do finále – obsadili třetí příčku.

 

Hladoví Hroši – Trhové Sviny 6:15 ve druhé nastavené směně

Kdo neviděl, nevěřil by. Radek Novák, ve 13 letech nejmladší hráč týmu, se zhostil své pozice na nadhozu na jedničku s hvězdičkou. Bohužel až na první směnu nepodržel útok a v 9. směně se naše obrana spolu s několika odpaly soupeře rozsypala jako dům z karet. V prvním útoku po odpalech Pavolky a Opluštila pálí Švec homerun a je to 3:0. Vedení držíme zuby nehty, v sedmičce a osmičce odpovíme bodem. Ale potom, jak uvedeno výše, dostaneme devět bodů, což se jen tak nevidí. Ale nevadí, pořád je to hodně zkušeností. Navíc ještě přicházíme o Davida Malinu, který má problémy se stehenními svaly.

 

Hladoví Hroši – Beavers Chomutov 6:7

Tentokrát jde na prkno Radim Štrouf, který házel naposledy tak před čtyřmi roky. Ale stále mu to jde. Obrana drží, body postupně přibývají na obou stranách. Sice prohráváme, ale je to hezký zápas. Škoda malých zaváhání.

 

Hladoví Hroši – Joudrs Praha B 6:2 a 23:6

Pražský tým má výrazně nejmladší sestavu ze všech účastníků. Jsou šikovní, ale ještě nestačí. Oba dva zápasy s přehledem vyhráváme, a tak si odvážíme 3. místo. Kaňkou na prvním zápase je zranění hráče z Joudrs, který si na pálce poškodil koleno, ale to bohužel k našemu sportu občas patří.

 

Sestava: Novák R., Novák V., Opluštil R., Čížek, Štrouf, Strouhal, Švec, Pavolka, Cinkl, Malina D.

 

Junioři mají teď zhruba měsíc pauzu a soutěž pokračuje 15.–16. 8. v Praze na Tempu. Zato žádná přestávka nečeká ty, kteří nastupují i v mužské extralize. Již 14. 7. odehrají dvojzápas v Praze proti Spectru a poté přijde náročný prodloužený víkend. V pátek doma od 16 a 18 proti Havlíčkovu Brodu, v sobotu v Mostě a základní část zakončí v neděli na půdě obhájce titulu z Ledenic.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.