Hroši v prvním víkendu úspěšní

23.04.2018 12:27

V předposledním dubnovém víkendu začala za nádherného počasí 2.ČSL mužů. Hladoví Hroši, kteří obhajují loňskou finálovou účast letos opět vsázejí na tým složený z odchovanců klubu. Jediným hostujícím hráčem je nadhazovač Jan Čech který pomohl v loňské sezóně Pardubicím porazil Hrochy ve finále.

Prvním soupeřem domácích byla rezerva Žraloků z Ledenic. Soupeř přijel posílen extraligovým nadhazovačem Jonášem Hajným a ten byl pro domácí hráče velice tvrdým oříškem. Za Hrochy na nadhozu nastoupil Martin Hudeček a podal velice dobrý výkon. Zápas se zlomil ve třetí směně, kdy domácí nejprve darovali dvě mety, poté chybou na spojce naplnily všechny mety , aby následně dvoumetovým odpalem hosté stáhli dva body. Domácí se marně prali s kvalitním nadhozem a korigovali až v dohrávce poslední směny na konečných 1:3

Ve druhém utkání nastoupla za domácí na prkně posila Jan Čech, a ukázal, že s ním na prkně mohou mít letos Hroši vysoké ambice. Celému utkání dominovali oba nadhazovači a o hubené výhře 1:0 pro domácí rozhodla krádež mety Michalem Pavolkou, kdy při  pokusu hostů vyautovat ho na třetím metě situaci nezvládli a domácí doběhli pro vítězný bod.

V neděli vyjeli Hroši k odvetě do Ledenic.Domácím už chyběla extraligová posila, Hroši měli na prkně Adama Bočáneka a vypadalo to, že Žraloci s ním budou mít lehkou práci a po první směně šli do vedení 2:1. Pole ale Adama podrželo, ten  se dostal do tempa a po zbytek zápasu už nedovolil domácím ani bod. Hroši postupně převzali otěže zápasu a dotáhli ho k vítěztví 4:2.

V posledním utkání víkendu se představil poslední z čtveřice Hroších nadhazovačů , Patrik Malovaný, který se těsně před sezonou poranil zápěstí na házecí ruce a čekalo se , co s ním nucená pauza udělá. Začátek nesvědčil moc dobrého, 2 darované mety, jeden odpal a plné pole bez autu. Přesto Patrik ve spolupráci s polem dotáhl směnu bez bodu, rozházel se do pohody a nepovoli Žralokům ani jeden doběh. Hroši si naopak s chutí zastříleli na pomalejší nadhoz a utkání zakončili rozdílem ve 4 směně za stavu 19:0. Homerunem se blýskli HUdeček a Švec, pro kterého to byl první zásah za plot v dospělé kategorii.

Za čtrnáct dní jedou Hroši k dalšímu kolu do Plzně a Radotína.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.