Extraliga i pro rok 2021

13.10.2020 19:26

Kvůli epidemiologické situaci bylo jasné, že soutěž musí skončit nejpozději o víkendu. Naše sestava byla téměř kompletní a to rozhodlo. Nejvyšší soutěž si zahrajeme i příští rok.

 

Sobota: Hladoví Hroši – Tunnellers 12:2 (po 4. směně)

V sobotu jsme vlastně hráli dva zápasy. A oba úspěšně. Nejprve se sušením hřiště a poté se soupeřem. Pražský tým byl oslaben o několik klíčových hráčů a to se projevilo. Především slabší nadhoz nám hrál do karet. Po dvou směnách jsme vedli 9:0, na pálce se dařilo skoro všem a zápas v dohrávce čtvrté směny uzavřel dlouhým odpalem Řízek.

 

Neděle: Tunnellers – Hladoví Hroši 1:9 (po 5. směně)

Čtvrtý zápas série, tentokrát v Praze, vypadal dost podobně jako ten sobotní. Kvalitní útok, dobrá obrana a ve třetí směně je to 7:0. Nakonec zápas končí v páté, homeruny si připsali Kouba a Řízek, kvalitní výkon na nadhozu předvedl Malovaný.

 

Je potřeba říct, že kvalita naší hry se zvedala směrem ke konci sezony a naše udržení je zasloužené. Pro všechny byla letošní liga nezvyklá, začalo se později, hrálo se celé léto a končilo se nahonem. To nejdůležitější se povedlo a příští rok bude snad ještě lépe.

Poděkování zaslouží všichni hráči, realizační tým, pomocníci, vedení oddílu i fanoušci, kteří, pokud mohli, chodili ve slušných počtech.

Díky.

 

 

Fotogalerie: Extraliga i pro rok 2021

Tato fotogalerie je prázdná.

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.