Dva víkendy Hladových Hrochů aneb Výkonnost ke konci sezony stoupá

14.09.2020 18:57

Muži, junioři, kadeti a žáci. To byl program uplynulých dvou víkendů. Všem týmům se poměrně dařilo, a proto panuje v oddíle velká spokojenost.

Muži

Hladoví Hroši – Spectrum Praha 12:8, 1:6

Hladoví Hroši – Joudrs Praha 3:4, 15:0

Muži před soubojem o udržení v extralize s Radotínem zahráli velice dobré zápasy. Škoda snad jen neudrženého vedení v prvním zápase proti Joudrs, kdy jsme do poslední směny vedli 3:1.

Junioři

Na čtvrtém kole v Trhových Svinech skončili junioři na druhém místě. O možnost vítězství v turnaji je připravilo počasí, protože neměli možnost nastoupit ve finále proti Chomutovu a odčinit prohru ze skupiny. Nejdůležitější je, že si zajistili postup do Final Four, kterou pořádáme na domácím hřišti 27.–28. 9.

Kadeti

Na turnaji v Příbrami berou kadeti vítězství, když ve finále porazili Plzeň 15:6. Především pálkařsky velice dobrý turnaj pro naše mladé. V pěti zápasech napálili soupeřům 72 bodů.

Žáci

Na posledním turnaji v Hluboké nad Vltavou skončili na čtvrtém místě. Nutno ale podotknout, že tohle je stále kategorie, kde se ještě učíme ;)

 

Co nás čeká o následujících víkendech?

Muži

Příprava na baráž o udržení v extralize. Začínáme 19. 9. v domácím prostředí proti Tunnellers. Série se druhý den přesune do Prahy. Hraje se na tři vítězství, další víkend ve stejném formátu, o sestupujícím se rozhodne nejpozději na sv. Václava, 28. 9. Hroši mají navíc pro tuto příležitost dva trumfy, kterými by měli být holandští reprezentanti Jeffry Visser a Anthony Beaumont.

Junioři

Final Four 2. ligy. 27.–28. 9. v domácím prostředí. Zde bude rozhodovat o výsledku velice pravděpodobně to, jak dopadne baráž mužů. Většina mužského kádru jsou totiž ještě stále hráči juniorského věku a případná kolize by mohla být pro mladé problémem.

Kadeti a žáci

Tyto dva týmy čekají turnaje v Sedlčanech (žáci) a v Plzni (kadeti). Vzhledem k postavení v tabulce se dá předpokládat, že minimálně kadeti postoupí do finálového turnaje své soutěže.

Coachball

Nejmladší soutěž, kterou hrajeme jako oddíl. Následující turnaj pořádáme 19. 9. Nejspíš se bude konat v Táboře v areálu Komora kvůli kolizi s mužskou baráží.

 

KE STAŽENÍ:

 

Nebyly nalezeny žádné záznamy.